Schoonheidsinstituut

Als zaakvoerder van Villa-Beauté heet ik u graag welkom in ons schoonheidsinstituut. Na een aantal jaren gewerkt te hebben in de schoonheidssector, kreeg ik de kans om de zaak waar ik op dat moment werkte over te nemen. Sinds 1 juli 2011 mag ik mezelf dan ook de trotse eigenares noemen van Villa-Beauté in Sint-Martens-Latem.

Villa-Beauté heeft volgende specialiteiten: definitieve ontharing, huidverbeterende gelaatsverzorging en Shellac- of Gelish-nagels. Hierbij gebruiken we de allernieuwste methodes en toestellen, die optimale resultaten garanderen.

Maar u kunt hier ook altijd terecht voor klassieke behandelingen als manicure, pedicure, ontharing, lichaamsverzorging en make-up. Ook hiervoor maken we zonder uitzondering gebruik van de nieuwste technieken en professionele producten.

Villa-Beauté heeft daarnaast een uitgebreid aanbod professionele make-up, huidverbeterende producten, nagellak, en hand- en voetverzorgingsproducten.

Op zoek naar een cadeau? Kies dan voor een cadeaubon van Villa-Beauté: altijd leuk om te geven maar nog leuker om te krijgen.

Tot binnenkort?

Groetjes,
Hannah Vanderbeke

Blijf op de hoogte van al onze promoties en volg ons op Facebook