Huidverbeterende gelaatsverzoriging van Hannah, voor hem en haar

Huidverbeterende gelaatsverzorging van Hannah

De doelstelling van een Hannah-huidcoach is je bewust maken van je huid, en huidverbetering realiseren door middel van de Hannah-methode, -producten en -technieken. Hannah kenmerkt zich door een persoonlijke manier van huidverbetering, waarbij jij als mens helemaal centraal staat.

Je wordt door de huidcoach met empathie behandeld. Bovendien worden de Hannah-producten speciaal op je huid afgestemd (want iedere huid is uniek)! Het thuisgebruik van de Hannah-producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel van je huidverbetering. De huidcoach begeleidt je, maar je neemt zélf de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid.

Bel 0476 86 17 82 of Maak een afspraak

Prijzen voor Huidverbeterende gelaatsverzorging van Hannah

Toon de volledige prijslijst
Huidanalyse€ 0

Hebt u er geen idee van welke producten nu wel of niet goed zijn voor uw huid? Kom langs voor een gratis huidanalyse en we helpen u graag verder.

Met ons huidanalysetoestel meten we het vochtgehalte, de voeding en de pH-waarde van uw huid. Aan de hand van deze resultaten kunnen we u perfect adviseren over uw huidbehoeften.

HANNAH MEET&TREAT 45 min. Let’s try hannah!€ 50

De hannah Meet & Treat trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de geuren, structuren, resultaten en behandelmethode van hannah en maak kennis met de mogelijkheden in huidverbetering voor jouw huid, passend bij je persoonlijke wensen! 

HANNAH XPRESS 60 min. The hour of power! € 55

In de 60 minuten durende behandeling , de hannah Xpress, staan de 5 huidverbeterende stappen van het hannah systeem centraal. Op maat afgestemd op jouw persoonlijke huidconditie op basis van wetenschappelijk onderbouwde metingen geeft de huidcoach gehoor aan de wensen van jou en de behoefte van jouw huid. 

HANNAH XPERIENCE 90 min. The total package! € 80

Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met onder andere de hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten! 

INTENSE TREATMENT 90 min. Peel and boost! € 80

Tijdens deze specialty met natuurlijke fruitzuren wordt gezorgd voor het intens reinigen van je huid én voor meer opname van werkzame stoffen. Hierbij wordt de huid iets dunner gemaakt, waardoor oppervlakkige rimpeltjes en (acne)littekens vervagen, pigmentvlekken verminderen en de huid steviger en zichtbaar gladder is. 

Onze merken

We werken enkel met de beste producten.

Skintruth
Gelish
Hannah Geef je huid een kans
Medcos cosmetische apparatuur

Vragen?

Vragen? Aarzel niet en vul het contactformulier in. Ik beantwoord uw vraag zo snel mogelijk.

Chat on WhatsApp